Over ons

Verbinder en social designer

Michel Smiers heeft een passie voor milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen, is trainer en systemisch opsteller met gevoel voor de onderliggende dynamieken, muzikant en creatieve omdenker.

Vanuit zijn achtergrond als organisatieadviseur weet hij uit ervaring hoe belangrijk het is om mensen te betrekken én echt serieus te nemen bij veranderingen. Alleen dan kan een gevoel van gezamenlijkheid en eigenaarschap voor verandering ontstaan.

Hoewel we meestal wel voelen dat zonder dat draagvlak de noodzakelijke transitie niet tot stand komt, wordt de aandacht hiervoor in de haast nogal eens vergeten.

Over het betrekken van mensen bij het inrichten van samenwerkingsverbanden heeft hij het boek “Sociosfeer, veerkracht door waardevolle verbondenheid” geschreven.

LinkedIn

Organisator, verteller en verbinder

Wietske Glandorf deelt dezelfde passie. Ze heeft zich verdiept in Storytelling, schrijft graag, denkt geregeld na over wereldwijde ontwikkelingen en steekt daarnaast de handen graag in de klei. Denken én gewoon doen.

Een verleden als jurist en leidinggevende binnen verschillende gemeentelijke organisaties is handig in het doorzien van processen waar de overheid haar rol in vervult. Kennis over de werking van verhalen komt bij het concreet maken van het verhaal van de energietransitie goed van pas.

Om binnen de 2 graden verhoging voor 2050 te blijven moeten alle zeilen worden bijgezet. Daarom wordt alle opgedane kennis rond Wijkplan 2050 (technisch en proces) actief gedeeld. Evenals de kennis over de landelijke energietransitie.

LinkedIn